Előfizetői tartalom

Öt perc alatt 120 kilométernyi töltés - Magyarországhoz is egyre közelebb vannak a Tesla szupertöltői

Portfolio
Tavaly márciusban mutatta be az új, elképesztő töltési sebességre képes szupertöltőjét a Tesla. A cég Európában elsőként Londonban telepített ilyen típusú töltőket tavaly decemberben, majd elkezdődött a kontinentális európai installáció is. Hollandiában július elején jelentek meg a töltők, most pedig Németországban is helyett kapott az első V3-as, vagyis Magyarországhoz is egyre közelebb vannak olyan töltési pontok, amellyel szupergyorsan lehet tölteni a Teslákat.

A cég a töltőhálózat kiépítése során az első időszakban főleg az autópályák mellé telepítette a töltőit, mivel az autók első tulajdonosainak többsége rendelkezett otthoni töltési lehetőségekkel. Később, a terjedés gyorsítása érdekében 2017-tól elérhetővé vált a városi töltési lehetőség is. A most átadott állomás mellett újabb városokban fogják telepíteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés