Előfizetői tartalom

Eséssel zárták a hetet az amerikai tőzsdék, idegesek voltak a befektetők

Portfolio
Az európai koronavírus-járvány jelentős felerősödése és a Spanyolországban, Franciaországban, Angliában szaporodó helyi lezárások miatt borongóssá vált a tőzsdei befektetetői hangulat már az európai piacok nyitva tartása során is, mérsékelt mínuszban zártak a vezető indexek. Aztán a nyitást követően szinte folyamatosan estek az amerikai tőzsdék is részben az európai aggodalmak, részben az amerikai tech-szektorban újraindult eladói hullám miatt, részben amiatt, mert még mindig bizonytalanság van az amerikai újabb költségvetési élénkítő csomag méretéről és indulásáról. Ezek nyomán péntek este 1% körüli mínuszban zártak a vezető részvényindexek.

2020. szeptember 18. 22:08 Eséssel zárták a hetet az amerikai tőzsdék A kereskedés második felében volt még egy nagyobb eladói hullám, de technikai szintek és a túladottság miatt ebből a kereskedés végefelé volt egy kis visszapattanás. Ezek nyomán végül 1% körüli mínuszban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái