Előfizetői tartalom

UBS: Az arany az év egyik legjobb befektetése, és még nincs vége a ralinak

Portfolio
Az arany ára idén már közel 30 százalékot emelkedett, a UBS pedig továbbra is optimista a nemesfém kilátásait illetően, mivel még mindig rengeteg a bizonytalanság a gazdaság helyreállásával és a járványhelyzettel kapcsolatban. A svájci bank 1850 dollárról 2100 dollárra emelte az aranyra vonatkozó célárát, az új érték közel 8 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam.

Nagyon optimisták vagyunk az arannyal kapcsolatban. Azt gondoljuk, hogy az árak még feljebb kúsznak, és tovább is maradnak magasan, mint gondolnánk, véli a UBS szakértője, Yeoh Choo Guan A UBS nem véletlenül optimista az arannyal kapcsolatban, a koronavírus mellett több tényező együttállása segíti a sárga nemesfém emelkedését:  Klasszikus menekülőeszköz, már az ókor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés