Előfizetői tartalom

KÖZELEBB - a kortárs művészethez

műtárgy.com
Új sorozatunkban a vizualitásra, a képek erejére helyezzük a hangsúlyt. Mert egy kép többet ér ezer szónál, de azért mi hozzáfűzünk majd minden esetben egy-két magyarázó mondatot, amik erősítik a hatást és érthetővé teszik a látványt. Egy képbe annyi minden összesűrűsödik, amit látunk ugyan, de nem érzékelünk, benne van egy korszak, egy alkotói gondolat, egy emberi élethelyzet és még annyi réteg, annyi minden más, amit mi nem boncolgatunk, csak megmutatunk egy képet. S akit érdekel, akit hív a látvány, ne álljon meg itt, a benyomásnál, ha belemászott az adott kép a fejébe, járjon csak utána!

Kiválogattunk néhány releváns kortárs képzőművészeti alkotást az idei ősz műkereskedelmi kínálatából, amik szerintünk mindenképp érdemesek a figyelemre. Főként az aukciókra fókuszáltunk, de van benne egy nemzetközi vásár az Art Basel Online Viewing Room platformja és egy hazai aukciósház új kortárs kezdeményezése. 1. Virág Judit Galéria és Aukciósház 64. Őszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés