Előfizetői tartalom

Áttörés a műtárgypiacon – Átütő sikerrel debütált az új online aukció rendszer

Portfolio
Az elmúlt kilenc hónap aukciós kényszerszünete után szeptember 20-án a Budapest Kongresszusi Központban tartotta őszi árverését a Virág Judit Galéria. Több mint 50 tétel kelt el az online felületen, míg korábban külföldi oldalakat használva ez a szám aukciónként 3-5 darab volt. Vagyis a galéria úttörő befektetése, hogy a hazai aukciósházak közül elsőként fejlesztett saját online aukciós felületet, áttörést hozott a jelenlegi műtárgypiaci helyzetben.

Kiemelt érdeklődés mellett zajlott a Virág Judit Galéria őszi aukciója. A helyszíni résztvevők mellett 174-en telefonon licitáltak,  a galéria online felületén - a nemzetközi aukciósházak gyakorlatához igazodva - több százan követték az árverést. Több mint 50 tétel kelt el az online felületen, korábban külföldi oldalakat használva ez a szám aukciónként 3-5 darab...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés