Előfizetői tartalom

Készül az új szabály, amely gyökeres változást hoz a magyarok egyik kedvelt befektetésénél

Hamarosan MNB-rendelet formájában is megjelenik az európai értékpapír-piaci felügyelet (Esma) új ajánlása, amely teljesen átszabja a befektetési alapok által eddig alkalmazott sikerdíj-számítási szabályokat. Értesüléseink szerint október végén, november elején jelenik meg a magyar nyelvű ajánlás az Esma honlapján, ezt fogja az MNB a magyar alapkezelők felé ajánlásként megfogalmazni, figyelembe véve a hazai sajátosságokat is.

Öngondoskodás 2020 A magyar alapkezelők és a befektetési alapok jövőjéről, valamint új befektetési trendekről és ötletekről is szó lesz a Portfolio november 10-i Öngondoskodás 2020 konferenciáján, amely idén hibrid formában jelentkezik! Részletek itt: Információ és jelentkezés Áprilisban tette közzé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés