Előfizetői tartalom

Sötét felhők gyülekeznek a Nikola felett, újra zuhan az árfolyam

Portfolio
A Nikola volt az elmúlt hónapok egyik sztárja a tőzdéken, a részvénykibocsátás óta az árfolyam szárnyalt, de most úgy tűnik, hogy az inga a másik irányba lendült ki. A Hindenburg szeptember 10.-i cikke óta egy sor vád érte a céget, vizsgálódik a tőzsdefelügyelet, lemondott a vállalat alapító vezetője, Trevor Milton, tegnap a BP jelentette be, hogy eláll egy esetleges partneri viszonytól a botrányok miatt. Ám ezzel nincs vége, ma a tőzsdenyitás előtti piacon újabb 10 százalékot esett az árfolyam, miután a Wedbush elemzője 45 dollárról 15 dollárra csökkentette a célárat, semleges helyett alulsúlyozási ajánlás mellett.

Újabb részvénykibocsátás a magyar tőzsdén Újabb részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén, következő befektetői Klubunkon a DM-KER sztoriját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés