Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Az elmúlt napok emelkedése után tegnap mérsékelten estek a vezető amerikai részvényindexek, a befektetők egy része profitot realizált a hét egyik legfontosabb eseménye, az amerikai elnökválasztási vita előtt. A délelőtti kereskedésben még esést láthattunk a botrányos vita után,délutánra határozottan javult a hangulat, Steven Mnuchin pozítivan nyilatkozott a stimulussal kapcsolatban, a jó hangulat Európára is átragadt, az indexek pluszba fordultak. A pozitív hangulat a tengerentúlon kitartott az esti órákban is, zárás előtt fél órával azonban elfogytak a pluszok, de egy utolsó lendülettel midhárom index visszajött.

2020. szeptember 30. 22:03 Megosztás Egy utolsó lendülettel végül pluszban zárt mindhárom index Az utolsó félóra nagyon mozgalmas volt, a Dow-t leszámítva az indexek megközelítették a negatív tartományt, az utolsó percekben azonban erőt vettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés