Előfizetői tartalom

Itt a koronavírus második hulláma - mit lépnek a profi befektetők?

Portfolio
Elérte Európát és Magyarországot is a koronavírus második hulláma, felmerült ismét a hard Brexit kockázata és nyakunkon az amerikai elnökválasztás is. Bár kétség kívül jelentős volatilitásra számíthatunk, a világ gazdaságait rekordösszegű stimulációs csomagokkal próbálják menteni a jegybankok és a politikusok is, így sok magyar befektetési alapot kezelő szakember úgy látja, érdemes lehet bevásárolni akár kockázatosabb eszközökből is a nagyobb megingások után, más szakértők viszont úgy látják, érdemes egyelőre óvatosnak lenni és parkolópályára tenni a pénzt.

Itt a második hullám, mit lépnek a profi befektetők? Elérte a koronavírus második hulláma Európát, sorra dőlnek a fertőzési rekordok a régiónkban és globálisan is. A legtöbb profi befektető úgy látja, a kormányok a második hullám ideje alatt nem kockáztatnának meg egy olyan leállást, mint ami az első hullám alatt történt, mellyel földhöz csapnák a gazdaságot is....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés