Előfizetői tartalom

Olyat tett a magyar lakosság, amit senki más Európában: elkeserítő nyugdíjszámok érkeztek

Kiderült: nagyon nehéz kirobbantani az embereket a bankbetétekből, Európa-szerte csak kevés országban történt előrelépés ez ügyben. Érdekes, hogy míg az utóbbi években  a legtöbb európai ország lakosa leépítette kötvénybefektetéseit, a magyarok kilőttek: sehol máshol nincs olyan nagy arányban kötvénybefektetés a lakosság megtakarításai között Európában, mint itthon. Rossz hír viszont, hogy sehol máshol nem csökkent annyival a nyugdíjcélú megtakarítások aránya, mint Magyarországon.

Öngondoskodás 2020 A magyar megtakarítási piac helyzetéről, a nyugdíjkilátásokról és a koronavírus utáni új befektetési világról lesz szó a Portfolio november 10-ei Öngondoskodás hibrid konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Az Efama frissen publikált tanulmánya azt vizsgálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés