Előfizetői tartalom

Beszakadtak az amerikai tőzsdék Trump üzenetére: nem folytatódnak a mentőcsomag tárgyalások

Portfolio
A mérsékelten kedvező európai és amerikai részvénypiaci hangulatot kedd este az a bejelentés rontotta el jelentősen, hogy Donald Trump amerikai elnök lefújta a Demokrata Párttal a további egyeztetéseket a költségvetési élénkítő csomagról a november 3-i elnökválasztások előtt. Szerinte a gazdaság jól teljesít, szépen jön vissza a válságból, és így nincs is annyira szükség arra, hogy engedjenek a republikánusok a demokratáknak, helyette a Legfelsőbb Bíróság megüresedett posztjának betöltésével kell foglalkoznia a vezető republikánusoknak. A hírre másfél százalék körüli mínuszba estek a vezető amerikai indexek, így napon belül bőven 2% feletti esést mutattak és a végére sem tudtak szépíteni.

2020. október 06. 22:11 Megosztás A vége is csúnya maradt Nem tudta szépíteni a vezető amerikai tőzsdeindexek a kereskedés utolsó órájában, sőt az utolsó percekben is volt még egy esés, így végül 1,4-1,6%-os eséssel zártak. Ezt az váltotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés