Előfizetői tartalom

Kiderült, mikor jön az új iPhone

Portfolio
Az Apple közzétette meghívóját a következő termékbemutatójára, amelyen valószínűleg a legújabb iPhonet mutathatja be. A gyártó hagyományosan szeptemberben mutatja be új készüléket, azonban idén a koronavírus válság miatt gyártási nehézségek léptek fel, így az új készülékek bemutatása későbbi időpontra került. A kaliforniai központtal működő óriásvállalat „helló, sebesség” szlogennel tette közzé az esemény dátumát.

Az október 13-ai online esemény az Apple idei második termékbemutatója lesz, miután a vállalat szeptemberben az új iPad Air-t és új okosórákat jelentett be.  A szolgáltatások és az egyéb eszközök gyors térnyerése ellenére az iPhone a cég legfontosabb terméke, a vállalat bevételeinek még mindig mintegy felét teszi ki. Az árukapcsolás miatt az AirPods és az Apple Watch...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés