Előfizetői tartalom

Kisebb ralival indult a hét Amerikában

Portfolio
A tengerentúli piacokon kirobbanó volt a hangulat hétfőn, mindhárom meghatározó tőzsde emelkedett: a Dow Jones 1 százalékkal, az S&P 500 értéke 1,6 százalékkal, míg a Nasdaq közel 2,6 százalékkal került feljebb a múlt pénteki záráshoz képest. A technológiai vállalatokat tömörítő részvényindex kiugró teljesítményében fontos szerepet játszott az Apple megállíthatatlan szárnyalása is, a vállalat árfolyama több, mint 6 százalékot erősödött az új iPhone holnapi bemutatója előtt.

2020. október 12. 22:30 Megosztás A techcégek voltak a nap sztárjai Hétfőn egész nap zsákolták a részvényeket Amerikában a gyorsjelentési szezon kezdetén és néhány héttel az amerikai elnökválasztás előtt. A vezető részvényindexek kivétel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés