Előfizetői tartalom

Lemondott a British Airways vezérigazgatója

Portfolio
A légiközlekedés soha nem látott válságát éli, miután a koronavírus válság következtében az utazások száma drámaian csökkent. Idén eddig 43 légitársaság ment csődbe, és csak most jön a tél, amely egyébként is gyengébb időszak az utazások szempontjából. A válságban a nagy légitársaságok, így a British Airways is szenved.

Alex Cruz, a British Airways vezérigazgatója hétfőn jelentette be lemondását. Az IAG részét képező vállalat vezérigazgatója 2016-tól vezette a társaságot. Cruz továbbra is a légitársaság kötelékében marad, helyére Sean Doyle kerül. Az IAG vezérigazgatója, Luis Gallego így kommentált: Az iparágunk legsúlyosabb válságát éljük, bízunk benne, hogy ezek a belső személycserék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés