zoom
Befektetés

Újabb rekordot döntött meg a Zoom, idén elszállt az árfolyam

Portfolio
A befektetők a koronavírus esetszámok növekedésével párhuzamosan ismét a „maradj otthon” részvények felé fordulnak. Sokan tartanak attól, hogy az ősz és a tél folyamán még jobban berobban a járvány, emiatt azokra a részvényekre fókuszálnak, amelyek kereslete megugorhat. Tegnap a Zoom árfolyama újabb történelmi csúcsra emelkedett.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

Az Egyesült Államok orvosszakértői figyelmeztetnek, hogy ősszel és télen megugorhat a koronavírus fertőzöttek száma. Az országban jelenleg 27 államban mérik az esetszámok növekedését, míg 10 államban rekordon van a megbetegedések száma. Az európai koronavírus helyzet is egyre súlyosbodik, és úgy tűnik, hogy a befektetők arra számítanak, hogy ez még hosszabb ideig tartó, még szigorúbb társadalmi távolságtartást eredményezhet.

Ha a megbetegedések és a romló közegészségügyi helyzet nem lenne elég, még mindig sok bizonytalanság van az újabb körös amerikai stimulus és az amerikai elnökválasztás körül is, ami a tőzsdéken váratlan volatilitást okozhat a következő időszakban.

A vállalat részvényárfolyama tegnap 589 dollárig emelkedett, a cég piaci értéke megközelítette a 170 milliárd dollárt. Ez már a Tesla értékének közel 40 százaléka, de csak hogy autós példánál maradjunk, értéke a Daimler és a Volkswagen együttes értékét is meghaladja. A vállalat árbevétele a piaci érték 115x-öse, de az tény, hogy óriásit növekedett a cég. Az elemzői célár 483,77 dollár, amely a jelenlegi árnál közel 15 százalékkal alacsonyabb.

A társaság részvényei végül 568,34 dolláron fejezték be a kereskedést, a cég részvénye idén eddig közel 735 százalékot emelkedett az árfolyam.

zoom

Címlapkép:Jakub Porzycki/NurPhoto

Találd meg a neked való befektetési alapot!
repulomaszkcovid
trader
oltás
forintbankjegy10ezershutter-20170816
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Pf_nyugdijas_768gettyimages-625049826-20191213