Előfizetői tartalom

Újabb rekordot döntött meg a Zoom, idén elszállt az árfolyam

Portfolio
A befektetők a koronavírus esetszámok növekedésével párhuzamosan ismét a „maradj otthon” részvények felé fordulnak. Sokan tartanak attól, hogy az ősz és a tél folyamán még jobban berobban a járvány, emiatt azokra a részvényekre fókuszálnak, amelyek kereslete megugorhat. Tegnap a Zoom árfolyama újabb történelmi csúcsra emelkedett.

Az Egyesült Államok orvosszakértői figyelmeztetnek, hogy ősszel és télen megugorhat a koronavírus fertőzöttek száma. Az országban jelenleg 27 államban mérik az esetszámok növekedését, míg 10 államban rekordon van a megbetegedések száma. Az európai koronavírus helyzet is egyre súlyosbodik, és úgy tűnik, hogy a befektetők arra számítanak, hogy ez még hosszabb ideig tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés