Csúnya veszteségbe szaladt bele a CIG Pannónia
Befektetés

Növelte részesedését a CIG Pannóniában Mészáros Lőrinc és Keszthelyi Erik alkuszcége

Portfolio
400 ezer darab CIG Pannónia részvényt vásárolt a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft, ezzel már 4,93 millió részvénye van a vállalatnak a magyar biztosítóban.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. a BÉT-re eljuttatott közleményben tájékoztatta tőkepiac szereplőit, hogy a társaság részvényese, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft., 2020. október 20. napján tőzsdei ügylet keretében 400.000 db CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. törzsrészvényt vásárolt.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. közvetlen tulajdonában álló részvények száma 4.933.980 darabra módosult, amellyel közvetlen szavazati joga a Társaságban meghaladja 5%-ot.

A Hungarikum Alkusz az elmúlt hónapokban fokozatosan növelte részesedését a CIG Pannóniában, az OPUS Globáltól vettek át korábban részvényeket, melyben - akár a Hungarikumban - jelentős tulajdonrésze van Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletembernek. A Hungarikum egyik fő tulajdonosa Keszthelyi Erik, akinek cégcsoportja jelentős növekedésen ment keresztül az elmúlt években, részben állami cégek alkuszi megbízásainak köszönhetően. A csoport tevékenységéről itt írtunk összefoglaló cikket:

Egy korábbi bejelentés szerint egyébként a Hungarikum részesedése a cégben jóval nagyobb lesz, de ez a tranzakció még felügyeleti jóváhagyásra vár:

Kereskedés CIGPANNONIA-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén! Kedvező feltételek, profi ügyfélszolgálat. Start
Találd meg a neked való befektetési alapot!
orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
trader23