Előfizetői tartalom

Itt van három érdekes befektetés tőzsdei pánikban

Portfolio
A történelem egyik leggyorsabb medvepiacát elképesztő emelkedés követte idén a tőzsdéken, mostanra a vezető amerikai részvényindexek mind történelmi csúcsuk közelében állnak. A következő hónapokban azonban több olyan esemény - például az amerikai elnökválasztás vagy a Brexit - következik, amelyik turbulenciákat, esést hozhat a részvénypiacokon. Mutatunk három olyan részvényt, amelyet érdemes beválasztani a portfóliókba, ha jön az esés.

A befektetők egy része arra számít, hogy a koronavírus járvány ismételt berobbanása újabb lezárásokkal jár majd, a V alakú visszapattanás lehetősége végleg elveszik, és ezzel párhuzamosan újabb esés kezdődik a tőzsdéken. Bár nem tudjuk, mit hoz a jövő, de nem kétséges, hogy -törvényszerűen- korrekció előbb-utóbb érkezik a tőzsdéken, és ha ez megérkezik, olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés