Előfizetői tartalom

Figyelmeztet Mobius - Baljós jelek a tőzsdéken

Portfolio
Megszólalt Mark Mobius, a neves befektető a CNBC „Squawk Box Europe” műsorában kedden. A Mobius Capital Partner alapítója elmondta, hogy a jövő keddi amerikai választások „nagy hatással lehetnek a piacokra” és akár komoly esések is következhetnek. A befektető figyelmeztetett, hogy az S&P 500 indexben egy dupla csúcs alakzat formálódik, amely alapvetően egy negatív jelnek tekinthető a részvénypiac szempontjából.

Az S&P 500 szeptember 2-án érte el mindenkori csúcsát, az index 3580 pont felett zárt, és ezzel a részvénypiacok ledolgozták a koronavírus járvány következtében kialakult esést. Miután a technológiai részvényekre nagy eladási nyomás nehezedett, az S&P előbb mérsékelten esett, majd október közepén 3534 pontra emelkedett, és jelenleg 3400 pont körül áll. Bár az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés