Előfizetői tartalom

Trump vagy Biden? Milyen befektetések lesznek a nyerők?

Portfolio
A JP Morgan részvénystratégája, Dubravko Lakos két hónappal ezelőtt összeállított egy Biden- és egy Trump-kosarat. Az azóta eltelt időben a Biden-kosár 4,5 százalékkal került feljebb, míg a Trump-kosár 16 százalékot esett, így nem kérdés, hogy a piac jelenleg Biden győzelmét árazza. Megnéztük, pontosan melyek azok a szektorok, amelyek Biden győzelme esetén tovább száguldhatnak, és melyek azok, amelyek Trump győzelme esetén értékelődhetnek fel.

Biden-kosár 1. Alternatív energia A Biden kormányzás alatt várható „zöld energia” beruházások megtámogatnák a szektorban tevékenykedő részvények teljesítményét. A megújuló energiával foglalkozó vállalatok részvényárai már eddig is megugrottak arra a várakozásra, hogy Biden lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Az Invesco Solar ETF szeptember közepétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés