Előfizetői tartalom

Újabb 10 milliárd forintos kötvénykibocsátás jöhet az NKP-ban

Portfolio
A Scope Ratings elvégezte a SunDell minősítését a Növekedési Kötvényprogramban való részvételhez, melynek eredményeként a SunDell minősítése B, míg a kibocsátandó kötvények minősítése B+ lett. A vállalat 10 milliárd forint értékben tervez kötvényeket kibocsátani, és a cég most közzétette az aukció időpontját, amely 2020. november 10-én lesz.

A kibocsátó a hitelminősítésben is hivatkozott terve szerint fennálló hitelének refinanszírozására és stratégiájának támogatására kíván új finanszírozást bevonni. A SunDell 2030/A jelű kötvényére a befektetők a 2020.november 10.-e 10:00 óra és 10:45 között tehetik meg ajánlataikat. Az Aukciós Ív megfelelően kitöltött és cégszerűen aláírt példánya az aukció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés