Előfizetői tartalom

Mindegy, hogy ki lesz az elnök, egy győztes befektetés már biztosan lesz

Portfolio
Függetlenül attól, hogy ki nyerte a választást, az aranypiac emelkedni fog, különösen az aranybányászok részvényei, mondta el James Rasteh a Coast Capital-tól. Rasteh a CNBC “Squawk Box Asia” című műsorában beszélt kedd este. Véleménye szerint az Egyesült Államok valószínűleg óriási ösztönző programot fog elfogadni attól függetlenül, hogy ki nyerte az elnökválasztást. A csomag miatt a dollár gyengülhet, és ez felfele hajthatja az arany árfolyamát, így a befektető generációs vételi lehetőséget lát.

Több 1000 milliárd dollárt fognak nyomtatni, és mindennek végső soron pozitív hatása lesz az aranyra -mondta el. Az elemző úgy látja, hogy a fiskális és monetáris politika mindkét vezetés alatt hasonló lenne, a körvonalazódó különbségek csak a pénz elköltésének módjában van. Sokkal kevesebb aranyat fedezünk fel, mint amit kibányászunk. -folytatta elemzését Rasteh....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés