Előfizetői tartalom

Koronavírus-válság: egyelőre nem nyúltak hozzá életbiztosításaikhoz a magyarok

Portfolio
A gazdasági visszaesés ellenére továbbra sincs érdemi visszaváltási hullám a magyar életbiztosítási piacon – mondta Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke (képünkön) a szervezet mai online sajtótájékoztatóján. A kötelező biztosításokkal kapcsolatban felhívta a figyelmet: nem általában a károkozói pótdíjakkal szemben, hanem a túlzott pótdíjakkal szemben lép fel az MNB, a korábbinál kisebb mértékkel ugyan, de a károkozói pótdíjak a 2021. január 1-jétől érvényes tarifákban is megtalálhatók, ugyanakkor a piac még tanulja a felügyelet fellépése nyomán az újfajta árképzést.

Kis csúszással érezteti hatását a gazdasági visszaesés Pandurics Anett, a MABISZ elnöke a szervezet mai sajtótájékoztatóján a hazai biztosítási piac aktualitásaival kapcsolatban elmondta: a magyar biztosítók életére is komoly hatást gyakorol a koronavírus, így például a gazdaság visszaesése kis csúszással a biztosítási piacon is érezteti hatását: a második negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés