FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Alig van már Budapesten olyan környék, ahol a lakás bérbeadása veri a szuperállampapír hozamát

Portfolio
Jelentősen átírta a lakásvásárlási szokásokat és szempontokat a koronavírus elterjedése, ma már a kertkapcsolat, pakolhatóság, külön dolgozószoba aranyat érhet. Ugyanakkor a lakás bérbeadásából származó hozamok jelenleg csak kevés helyen haladják meg Magyarországon a MÁP+ által kínált 5%-ot. A Portfolio délutáni online rendezvényén szó volt arról, miért lehet a lakossági állampapír fontos megtakarítási eszköz és miért válik egyre meghatározóbb befektetéssé a kortárs műtárgy.

Kadocsa Balázs, az Államadósság Kezelő Központ Lakossági Értékesítést Támogató Főosztály főosztályvezetője előadásában a lakossági állampapírok előnyeit mutatta be: A cél az infláció feletti reálhozam biztosítása a lakossági állampapírok esetében, a mostani koronavírus-válság rávilágított az online értékesítés fontosságára. A kincstárnál sokkal magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés