Előfizetői tartalom

Graphisoft Park: A második hullám ellenére a menedzsment fenntartja profit előrejelzését

Portfolio
A koronavírus első hulláma a vártnál kisebb mértékben érintette a Graphisoft Parkot, azonban a második hullám miatt némiképp csökkent az irodák kihasználtsága, ám a budapesti átlagos irodapiaci üresedés mértékénél még így is kedvezőbb maradt. A cég az ingatlanjai valós értéken történő bemutatása miatt mintegy 6,5 százalék értékcsökkenést számolt el, mellyel a társaság portfóliójába tartozó ingatlanok nyilvántartási értéke 2019 decemberéhez képest összességében közel 19,5 millió euróval csökkent. A menedzsment további nagyobb mértékű leírással már nem számol, és fenntartotta a három hónappal korábban kiadott 2020 első félévi jelentésben meghatározott eredménycélokat.

A harmadik negyedév A koronavírus járvány második hulláma a vártnál súlyosabb, és várhatóan elhúzódó gazdasági válságot eredményez, ugyanakkor a félévi jelentésben publikált, 2020-ra és 2021-re az előrejelzéseket a menedzsment fenntartja.  - derül ki a ma, piaczárás után publikált negyedéves gyorsjelentésből. Az irodapark kihasználtsága 2020. I. félév végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés