Előfizetői tartalom

Hiába várjuk, nem lesznek új slágertermékek a befektetésekben

Portfolio
A pénzügyi és megtakarítási piacon legtöbbször a nagy változások kényszerítik ki az innovációkat, ilyen volt idén a koronavírus berobbanása és a digitalizációra való átállás. Ettől függetlenül hosszabb távon az emberek szeretik a megszokott és bevált befektetési lehetőségeket, a piaci szereplők pedig úgy látják, nagy horderejú változás ebben nem is várható a jövőben sem. A Portfolio Öngondoskodás konferenciájának záró panelbeszélgetésén a szakemberek elmondták, senki ne várjon új slágerterméket a következő 10 évben.

Az Öngondoskodás 2020 hibrid konferencia záró panelbeszélgetésén a résztvevők arról beszélgettek, mit hoz a következő 10 év a lakossági megtakarítások piacán: Póth Viktor, az OVB Magyarország üzletfejlesztési igazgatója szerint az elmúlt tíz év azt mutatta meg, hogy az ügyfelek akkor elégedettek, ha minél több termékkel lehet őket kiszolgálni. A minőségi tanácsadás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái