Előfizetői tartalom

NN: családok százezrei védtelenek, több ösztönző kell az öngondoskodás erősítésére

Portfolio
Családok tíz- és százezrei vonják most le a koronavírus-válság tapasztalatait, és érzik magukat védtelennek. Ennek tanulságaként nőni fog az öngondoskodás jelentősége a következő években, de azért is, mert sereghajtók vagyunk a hozzánk fejlettségben közelebb álló országokhoz képest. Ehhez az állami ösztönzők erősítésére is szükség lesz – véli Baranyai Dávid, az NN Biztosító igazgatósági tagja, megbízott vezérigazgatója, aki a Portfolio Öngondoskodás 2020 konferenciáján tartott a témáról előadást.

Baranyai Dávid egyebek mellett az alábbiakról beszélt előadásában: 2020 generációk óta a legnagyobb fejtörést okozza az emberiségnek a koronavírus formájában, diszrupciót jelent az egészségünk, a gazdaság, a komfortérzetünk és biztonságérzetünk számára is. Nem ismerjük a hosszú távú hatását az egészségünkre, a mentális dimenzióinkra és az egészégügyi rendszerre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés