Előfizetői tartalom

Nyugdíjpiaci szakértők: jobb lenne elengedni a jóléti alapok gondolatát

Portfolio
A Portfolio Öngondoskodás konferenciájának délutáni online rendezvényének nyugdíjpaneljében a szakértők egyetértettek abban, hogy mielőtt elindulnának a jóléti alapok, érdemesebb lenne helyreállítani a munkáltatók kedvező adózását a cafeteria keretein belül, és érdemes lenne időt adni az embereknek arra, hogy hozzászokjanak a jelenlegi nyugdíj-megtakarítási eszközökhöz, mielőtt egy új terméket dobnak piacra. A szakemberek abban is egyetértettek, hogy sosem állt még rendelkezésre ilyen széles körű termékpaletta az öngondoskodásra, mint most.

Az előadásokat követő panelbeszélgetésben a szakemberek a nyugdíj-megtakarítási lehetőségeket vették számba, kitérve a legfontosabb nyugdíjpiaci aktualitásokra. A beszélgetést Gaál Csaba, a Generali Biztosító Zrt. Állománymenedzsment és AdInsure terület vezetője vezette: Dr. Farkas András, a NyugdíjGuru News alapító-főszerkesztője elmondta, hogy a magyar aggregát helyettesítési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés