screenshot-terminal
Befektetés

Megújult a Portfolio Terminál

Portfolio
Hosszú fejlesztési folyamat után megújult a Portfolio Terminál. A rendszer számos technikai és funkcionális újdonságot tartalmaz, mobilbarát, könnyen kezelhető, és átlátható felületen jeleníti meg a tőzsdei adatokat.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A Portfolio Terminálon egy felületen integráltan lehet real-time nyomon követni a piacok mozgását, az aktuális piaci áron kívül napi minimum-maximumok, historikus adatok, grafikonok és aktuális hírek is láthatók.

A Portfolio Terminál legfontosabb új funkciói:

  • Lehetőség van bármely instrumentumot figyelőlistára tenni, ezután a lista a Watchlist menüpontban érhető el. A figyelt instrumentumok tetszés szerint sorba rendezhetők.
  • A Screener felületen névre, ISIN-re kereshet, és számos szűrési szempont szerint szűkítheti a keresést, és bármikor hozzáadhatunk instrumentumokat a Watchlisthez.
  • Az egyes instrumentumokhoz egy rating értéket is rendeltünk, amely segít eligazodni a befektetőknek. A rating szolgáltatásról ide kattintva olvashat részletesen.

A Portfolio Terminál a Portfolio Csoport tagja.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
koronavirus
Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus
Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
nyugdíj idős munka öreg getty stock