cri_000000318242
Befektetés

Online is lehet licitálni a legnagyobb kortárs képzőművészek munkáira

műtárgy.com
A bécsi Dorotheum aukciósház november 25-én és 26-án zajló aukcióin online bárhonnan lehet majd licitálni, többek között Andy Warhol, Yayoi Kusama és Yves Klein munkáira is.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

Az első aukció november 25-én 16:00-kor kezdődik a Palais Dorotheumban. A helyszínen élőben korlátozott létszámban, online viszont bárhonnan részt lehet majd venni. A Contemporary Art I aukció katalógusában olyan nevek is szerepelnek, mint Roy Lichtenstein, Andy Warhol, Yayoi Kusama, a magyar Victor Vasarely, és az idén elhunyt Christo. Az első aukció regisztrációja és katalógusa itt érhető el.

Andy Warhol Flowers (1964) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum
Victor Vasarely OURC-C (1963) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum
Yayoi Kusama Early Spring - Infinity dots A. A. B. B. (2003) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum

A második, Contemporary Art II aukció november 26-án 16:00-kor kerül megrendezésre. A Palais Dorotheumban ugyanúgy limitált létszámban, online pedig bárhonnan részt lehet venni. Az első aukcióhoz hasonlóan Victor Vasarely, Roy Lichtenstein és Andy Warhol munkáiból néhány mű szintén elérhető lesz. Mellettük viszont olyan nagy nevek is megjelennek, mint David Hockney, Keith Hering, Erwin Wurm, Jeff Koons és Yves Klein. A második aukció regisztrációja és katalógusa itt érhető el.  

Roy Lichtenstein Crying Girl (1963) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum
Jeff Koons Balloon Animal - Rabbit (violet) (2017) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum
Yves Klein Table Rose (1961) műve az aukcióról. Forrás: Dorotheum

Szerző: műtárgy.com

Címlapkép: Andy Warhol: Campbell's Soup Cans (1962). Forrás: MoMA

Találd meg a neked való befektetési alapot!
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

trader23