Befektetés

Közgyűlést tart a Kulcs-Soft

Portfolio
A Kulcs-Soft 2020. december 18. napján 10:00 órai kezdettel rendkívüli közgyűlést tart.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A közgyűlés napirendi pontjai:

  1. A közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása, a szavazás módjának meghatározása.
  2. A 2019-es javadalmazási politika elfogadása.
  3. Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvény vásárlására.

A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlésre, változatlan napirenddel és helyszínen, 2020. december 29. napján 10:00 órakor kerül sor, a társaság 1016 Budapest, Mészáros utca 13. alatti székhelyén.

A megismételt közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben szintén csak akkor határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által megtestesített szavazatok több mint 50%-át képviselő részvényes jelen van.

A közgyűlés időpontja a járványhelyzettől függően változhat, az esetleges változásokról a cég rendkívüli tájékoztatás keretében értesíti a részvényeseket.

A Kulcs-soft árfolyama ma 7,3 százalékkal került feljebb.

kulcs-soft

(BÉT)

Találd meg a neked való befektetési alapot!
plug in elektromos auto tamogatas
bull
boldog kereskedő trader befektető
GettyImages-495363400
koronavirusholidayfairvirtual
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
boldog kereskedő trader befektető