nyse tradingflooe
Befektetés

Bemondta az elemző: jövőre megütheti a 40 ezret a Dow

Portfolio
2021-ben valószínűleg megüti a 40 ezer pontot a Dow Jones – véli Patrick Spencer, a Baird befektetési bank részvénykereskedési ágának vezérhelyettese.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A szakember a CNBC-n azt mondta, hogy szerinte a ralit az fogja hajtani, hogy rengeteg pénz, mintegy 6500 milliárd dollár pihen pénzpiaci számlákon, ami megmozdulhat, ha jövőre elkezdődik a koronavírus-vakcina elosztása, újranyitnak a gazdaságok és állami stimulus is megjelenik a piacon. Arról is beszélt, hogy a menetelés nem lesz teljesen egyirányú, azért a pandémia aktualitásaitól függően volatilitásra számít.

Tegnap 29 783 ponton zárt a Dow Jones, ha Spencer számítása bejön, jövőre 35%-ot emelkedik majd az index.

A Baird elemzői korábban azt mondták, hogy a tech és ipari szektor mellett érdemes lesz szórakoztatóipari cégek, légitársaságok, hajózási cégek és hotelek papírjait is megvásárolni, hiszen ezek járnak majd a legjobban a vakcina terjedésével.

Ennyi volt a tőzsdeválság? Használja ki a piaci mozgást, keresse kollégáinkat! Start

Címlapkép: Shutterstock

Találd meg a neked való befektetési alapot!
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
kásler miklós
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
trader23