Előfizetői tartalom

Visszatérhet a dotcom lufi korszaka? A kidurranás azért nem lesz olyan gyors

Portfolio
Az online tér szerepének a felértékelődésére a koronavírus megjelenését megelőzően is lehetett számítani, azonban több alszektor jelentős hátszelet kapott az elmúlt évben, aki ezt időben észrevette, jelentős árfolyam emelkedésnek lehetett a részese - mondta a Portfolio-nak Munkácsi Dávid. A Generali Alapkezelő portfóliómenedzsere nem vár hasonlóan heves árfolyammozgást, mint a dotcom lufi kidurranásakor, azonban az elmúlt évek dinamikus növekedése – majd begyorsulás a koronavírus hatásnak köszönhetően – sem lehet általános elvárás a szektorral szemben.

A cikk megjelenését a Generali Alapkezelő támogatta. Májusban úgy nyilatkozott, hogy a koronavírus járvány hatására felértékelődik az időzítés és az egyedi részvény, vagy szektor kiválasztás a befektetési döntéseink során. Az elmúlt időszakban mit érdemes kiemelni a Generali Innováció Alappal kapcsolatosan, milyen tényezők állnak az alap teljesítménye mögött?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés