nyse trading floor
Befektetés

Meddig vágtáznak a piacok? A könyv, mely eligazít a tőzsdei hullámok tengerében

Portfolio
Elnökválasztás, a vereség beismerése körüli hercehurca, vakcina bejelentések, és a vírus miatti globális korlátozások, melyek gazdasági visszaesést is hozhatnak.  Mindeközben a vezető tőzsdeindexek történelmi csúcsokon állnak, és a sokak által várt korrekció csak nem akar megérkezni. Hogyan azonosítsd a kereskedési irányt ilyen szituációban, hogyan kezeld a veszteséget, milyen kapaszkodók segítenek a beszállási pontok azonosításában? A Sikeres Kereskedő című könyv megadja a választ.
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

A Sikeres Kereskedő egy olvasmányos bestseller, mely már az ötödik újranyomásnál jár. A könyv segít eligazodni a hullámzó árfolyamok világában, és felvértez a tudással, mely saját kereskedési stratégiád kialakításához szükséges.

Az átfogó kiadvány unikális módon ötvözi a grafikonelemzést, a kereskedési stratégiákat és a tőzsdepszichológiát, miközben megtanít arra, hogy miként kerüld el a tőzsdei csapdahelyzeteket. Az olvasás során felvértezed magad a képességgel, hogy kezelni tudd érzelmeidet a tőzsdei környezetben.

A stratégia fontos, de önmagában semmit sem ér, az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik.

A kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek és meggyőződések világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. A kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja. Mit ad a könyv az olvasónak?

  • A könyv első része kifejti, hogy mi az oka annak, hogy nem láthatod pontosan a jövőt, valamint megismered az eszközöket, melyekből felépítheted a stratégiádat.
  • Ezt követően a könyv a lényeg felé fordul, és bemutatja, hogy az agyad miként szűri meg a hozzá érkező információkat, és miként alakítod ki a saját képedet a világodról, így a tőzsdéről is.
  • A könyv bemutatja a piaci tendenciák, illetve a vételi és eladási pontok meghatározásának módját.
  • A sikeres tőzsdézői mentalitásról olvashatsz, megérted, a többséggel szemben hogyan gondolkodnak azok, akik kiugró eredményeket érnek el a befektetés, kereskedés területén.
  • Új szemlélettel találkozol a kockázat és a kereskedési mennyiség meghatározásában is.
  • A könyv végén komplett kereskedési szisztémákat alkotunk. Stratégiáink a beszállás, kiszállás, kockázatkezelés, pozícióméretezés és menedzselés témaköreit is részletesen tárgyalják.

Bence Balázs, a könyv írója 21 év tőzsdei és 11 év tőzsdei oktatói tapasztalatával a háta mögött azokra a tőzsdei banánhéjakra világít rá, melyeken a legtöbben elcsúsznak, illetve azokra a kihívásokra ad megoldást, amelyek az ember és a tőzsdei siker közé állnak. Megrendelem a könyvet

Információk:

  • 347 oldal
  • Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás, borítóval
  • ISBN: 978-615-00-0064-0

Amennyiben a hosszú távú megtakarítás, befektetés érdekel, akkor ajánljuk figyelmedbe Bence Balázs Sikeres tőzsdei vagyonépítés  című videókurzusát.

Találd meg a neked való befektetési alapot!
koronavirus
Európa legjobb üzleti iskolái között a Corvinus
Zsidai Roy
pf_hinta-20201125
bicoin2
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Trendlovaglás, vételi és eladási zónák azonosítása, piaci aktualitásokkal fűszerezve
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
nyugdíj idős munka öreg getty stock