Előfizetői tartalom

Elszabadult a bika, új csúcson zárt az S&P 500

Portfolio
A múlt heti történelmi csúcsok után korrekció kezdődött az amerikai tőzsdéken, az S&P 500 és a Dow Jones negatív tartományban, míg a Nasdaq minimális emelkedés mellett fejezte be a kereskedést. Az ázsiai piacokon már javult a hangulat, űgy tűnik a kínai gazdaság teljesen kiheverte a koronavírus járvány hatását, újabb erős makroadat érkezett és ennek hatására a többi ázsiai tőzsde is emelkedett. A határidős indexek mindegyike emelkedést mutatott, így jó hangulatban indult a kereskedés Európában. Az amerikai piacon is remek hangulat uralkodik, az S&P 500  már új történelmi csúcson jár, de emelkedik a Dow és a Nasdaq is, ráadásul megjelent az amerikai gazdasági mentőcsomagról szóló javaslat is.

2020. december 01. 21:59 Pluszban zárt Amerika A vezető amerikai indexek a kereskedési nap végén emelkedést mutattak: a Dow Jones index vágül 0,6, az S&P 500 1,1, a Nasdaq 1,3 százalékos pluszban fejezte be a napot. Az S&P 500 és a Nasdaq ezzel új csúcson zárt.  Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái