Előfizetői tartalom

EV forradalom: Jövőre duplájára növeli a kapacitást a Tesla egyik akkumulátor-beszállítója

Portfolio
Az elektromos autók egyik legfontosabb eleme az akkumulátor, amely folyamatos hiánycikk, a termelés gyors felfutása miatt fellépő igényt nehezen tudják kielégíteni az akkumulátorgyártók. A Tesla az egyik legnagyobb vevő, amely az akkumulátorfüggőségét házon belüli gyártással is igyekszik majd megoldani, ám a termelés felfuttatásása még hosszú időt vesz igénybe. Az LG azt tervezi, hogy a Tesla számára a Kínában gyártott akkumulátorok gyártókapacitását több mint kétszeresére növeli jövőre, hogy lépést tartson amerikai ügyfele növekedésével a kínai piacon. - állítják név nélküli belső források.

Az LG fontos része a Tesla ellátási láncának, a társaság szállítja a Tesla sanghaji gyárában készülő Model 3-ashoz az akkumulátort, de a társaság akkumulátorait a Tesla amerikai gyáraiba is szállítja. A vállalat megpróbál lépést tartani a Tesla agresszív növekedési terveivel, amely gyorsan futtatja fel a gyártást Kínában, idén már új gyártósorokat létesített...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái