Előfizetői tartalom

JP Morgan: Készüljünk a vételi lehetőségre, egy bikapiac kellős közepén vagyunk

Portfolio
A múlt héten a tőzsdék a gyengébb novemberi munkaerőpiaci adat mellett is új csúcsra törtek, miután a befektetők egy új stimuluscsomag elfogadását kezdték árazni. Ma korrekció érkezett az amerikai piacon, de a JP Morgan véleménye szerint minden rövidtávú részvénykorrekciót vételi lehetőséget jelent, mivel „csak a jelenlegi bikapiac közepén vagyunk”.

A befektetési bank globális piaci stratégái egyértelműen optimisták, de megjegyezték, hogy a befektetők a kevésbé sláger befektetések közül kellene választaniuk. A momentum kereskedők pozicionáltsága, valamint a befektetési alapok és nyugdíjalapok portfólió rendezése némi kockázatot jelent idén, de középtávon a részvénypiac inkább fairen árazott a túlértékeltség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés