Előfizetői tartalom

Az amerikai tőzsdék magukhoz tértek, kedvező koronavírus-adatok érkeztek

Portfolio
A hétvégén új, 70 százalékkal fertőzőbb koronavírus törzs bukkant fel Délkelet-Angliában, ami miatt sok európai ország korlátozta a légiforgalmat a szigetország és a kontinens között. A Brexit tárgyalások sem zárultak megállapodással ezen a hétvégén sem, így egyre közelebb van az év vége, amikor is lejár az átmeneti időszak, és a britek rendezetlenül zuhannak ki az Európai Unióból. Az amerikai kongresszus megszavazta a régóta várt kormányzati élénkítő csomagot, már jövő héten jöhetnek a 600 dolláros csekkek, és a harmadik napja javuló koronavírus-számok is javítottak a kereskedés korai szakaszában látott pesszimista hangulaton.

2020. december 21. 22:01 Vegyesen zárt amerika Zárásra sokat javult a befektetők hangulata az Egyesült Államok tőzsdéin, a vezető amerikai indexek azonban így is vegyesen zártak a nap végén: a Dow Jones index 0,1 százalékkal került feljebb, míg az S&P 500 0,4 százalékot, a Nasdaq...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái