Előfizetői tartalom

Zakatol a speki-vonat, érkezhet az új üzemanyag?

Portfolio
A legutóbbi, mintegy 600 dolláros stimuluscsomag az év elején ért el az emberekhez, és bár a nagyobb indexek lényeges emelkedést nem tudtak felmutatni, a a kriptoeszközök, a penny és spekulatív részvények óriásit mentek eddig idén. A múlt csütörtökön bejelentett további ösztönzés lehetősége közel 150 millió amerikainak ígér újabb 1400 dollárt, amelynek egy része ismét a tőzsdére vándorolhat.

A következő stimuluscsomag utáni eseményeket csak találgatni lehet, de a szakértők egy csoportja további részvénypiaci száguldásra számít. Peter Cecchini, az AlphaOmega Advisors alapítója és stratégája a következőkkel kommentálta a helyzetet: Ha az újabb körös stimuluscsomag ugyanolyan jövedelmi csoportokhoz jut el, mint korábban, akkor nagy a valószínűsége a spekulatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés