Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai tőzsdék a Trump-kormány utolsó teljes napján

Portfolio
Tegnap ünnepelték az Egyesült Államokban a Martin Luther King Day-t, így a tengerentúli tőzsdék zárva maradtak. Az európai piacok visszafogottan teljesítettek, a DAX  0,44 százalékkal kerül feljebb, de többségében mérsékelten emelkedtek az európai indexek. Az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett ma, a piacok Joe Biden hatalomba iktatása után újabb stimulust árazhatnak. A délelőtt folyamán még emelkedtek az európai tőzsdék, de a zárásra elromlott a hangulat, leginkább oldalazást láthattunk, a BUX 0,3 százalékkal került lejjebb. Az amerikai piacon jó volt a hangulat, a tőzsdék bizakodva várják Joe Biden holnapi beiktatását.

2021. január 19. 22:01 Megosztás Pluszban zárt Amerika Joe Biden holnapi beiktatására készülve pluszban zártak az amerikai tőzsdék. Biden demokrata szenátussal és demokrata képviselőházzal irányít majd, így jó esélyei vannak arra, hogy elfogadtassa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés