Előfizetői tartalom

Pluszban zártak az amerikai tőzsdék a Trump-kormány utolsó teljes napján

Portfolio
Tegnap ünnepelték az Egyesült Államokban a Martin Luther King Day-t, így a tengerentúli tőzsdék zárva maradtak. Az európai piacok visszafogottan teljesítettek, a DAX  0,44 százalékkal kerül feljebb, de többségében mérsékelten emelkedtek az európai indexek. Az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett ma, a piacok Joe Biden hatalomba iktatása után újabb stimulust árazhatnak. A délelőtt folyamán még emelkedtek az európai tőzsdék, de a zárásra elromlott a hangulat, leginkább oldalazást láthattunk, a BUX 0,3 százalékkal került lejjebb. Az amerikai piacon jó volt a hangulat, a tőzsdék bizakodva várják Joe Biden holnapi beiktatását.

2021. január 19. 22:01 Pluszban zárt Amerika Joe Biden holnapi beiktatására készülve pluszban zártak az amerikai tőzsdék. Biden demokrata szenátussal és demokrata képviselőházzal irányít majd, így jó esélyei vannak arra, hogy elfogadtassa majd a törvényhozással hatalmas gazdaságélénkítő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái