Előfizetői tartalom

Vésztartalékot képez a lakosság egy része a koronavírus miatt

Portfolio
Bár az emberek többségének csökkentek a megtakarításai a recesszió miatt, mégis, a hazai fogyasztók egy része többet tud félretenni, mivel csökkentek a kiadásai, derült ki az Intrum felméréséből. Európában sokan számoltak be ugyanerről, a legtöbben váratlan költségek miatt tesznek félre, de meglepően sokan spórolnak utazásra is.  

A hazai lakossági megtakarítások 2020-as alakulása a tartalékolás felerősödését mutatja, elemzésünk erről itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 17. Elképesztően reagált a magyar lakosság a koronavírusra: hol itt a pénzügyi válság? Az Intrum, Európa vezető követeléskezelő vállalata még novemberben készítette el európai jelentését a lakossági pénzügyekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés