Előfizetői tartalom

Sok pénzt hozhatnak, de csak óvatosan a kriptodevizákkal!

A nagyobb hozam érdekében érdemes a portfólió egy részét kockázatosabb eszközökben tartani, de nem árt az óvatosság, különösen a kriptodevizákkal. Dénes Szilárd, az MKB Bank Treasury Értékesítési és Befektetési Szolgáltatások igazgatója a Portfolio-nak adott interjúban beszélt arról a kisbefektetői őrületről is, amit most a tőzsdéken látni. Szerinte olyan erőt képviselnek, ami igazi turbulenciát okozhat a piacokon.

Private Investor Day 2021 Dénes Szilárd a bitcoin és a kriptodevizák szárnyalásáról tart előadást a Portfolio szerdai online rendezvényén. Regisztrálj rá te is! Információ és jelentkezés A kriptodevizák elképesztő emelkedést mutattak az utóbbi hónapokban. A befektetési alapok ügyfelei és a privátbanki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés