Előfizetői tartalom

Felforgatják a jövőt a világhódító technológiák – De hogy lehet ezekkel pénz keresni?

Portfolio
Teljesen átalakítják a világot a fenntarthatósági törekvések, az eddig elképzelhetetlennek tűnő innovációk, a technológia robbanásszerű fejlődése, a mesterséges intelligencia elterjedése. A Portfolio Private Investor Day 2021 konferenciáján a világmegváltó technológiák és izgalmas sztorik közül az előadók az 5G terjedéséről, a chipgyártók növekvő szerepéről és az üres vállalatok felfutásáról beszéltek.

Az új trendekből Munkácsi Dávid, a Generali Alapkezelő portfóliómenedzsere az 5G-lázat emelte ki előadásában: A befektetési szektorokban kikerülhetetlen trendeknek nevezte meg az 5G és telekommunikáció evolúcióját, az ipari fejlődés új szakaszát, a generációváltást és vagyonátrendeződést, valamint a környezetvédelmi folyamatokat. 2019-ben és 2020-ban jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés