Előfizetői tartalom

Félsz az inflációtól? Sokat kereshettél idén, ha részvény- és nyersanyagalapokba fektettél

Portfolio
Egyértelműen rányomja a bélyegét a befektetési piacokra az emelkedő hozamkörnyezet, a befektetők a fogyasztás felfutására számítanak, így az inflációs várakozások is megugrottak. Ilyen környezetben is vannak olyan magyar alapok, amelyek kifejezetten jól teljesítenek, nem meglepő módon elsősorban a részvény- és nyersanyagpiacon befektetők. A legnagyobb alapok között továbbra is OTP Supra lóg ki negatív értelemben a sorból, az alapnak még nem sikerült kimásznia a tavaly induló rossz szériából.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021 A befektetési lehetőségekről és érdekes trendekről is szó lesz a Portolio jövő heti IWS konferenciáján. Ne maradj le róla, jelentkezz te is! Részletek: Információ és jelentkezés Mindenki azt várja, mikor futnak fel a vakcinázottsági adatok olyan szintre, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés