Előfizetői tartalom

Alapjaiban változott meg a magyarok hozzáállása a kockázathoz a koronavírus alatt

Portfolio
Az elmúlt egy évben alapjaiban változott meg az ügyfelek kockázatvállalása, elsősorban a vagyonosabb ügyfelek körében lehetett megfigyelni a növekvő kockázati éhséget – hangzott el a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Szó esett arról is, milyen változásokat hozott a digitális transzformáció a vagyonkezelési piacon.

Somlai László, az Erste Private Banking vezetője előadásában azt járta körül, mennyivel nőtt az ügyfelek kockázatvállaló hajlandósága a Covid idején: Az elmúlt egy évben alapjaiban változott meg az ügyfelek kockázatvállalása, elsősorban a vagyonosabb ügyfelek körében lehetett megfigyelni a növekvő kockázati éhséget. A kihívások között említette világszinten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés