Előfizetői tartalom

Csak nem akar kipukkadni ez a bitcoin-lufi

Portfolio
Zajlik a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciája, amelynek második szekciójában szó esett arról, hogy bár kezd beindulni a világgazdaság, a befektetők továbbra is számos kockázatot látnak. Az, aki fenntartható befektetésbe tette a pénzét, sokat kereshetett, ezen a területen a dinamikusan változó cégek jelenthetik a legnagyobb lehetőséget a profitnövelésre. Aki pedig arra számít, hogy a kriptodevizák piacának felfutása csak átmeneti, az nagy valószínűséggel téved.

Loncsák András, az Aegon Alapkezelő befektetési igazgatója a főbb gazdasági, tőkepiaci folyamatokról beszélt előadásában: A befektetők azt gondolják, hogy a növekedés megindult a gazdaságban, kérdés, hogy milyen további növekedés várható. A szolgáltató szektor jelenleg ennek a gazdasági növekedésnek a gyenge lába. Azzal, hogy megjelentek a vakcinák, erősebb növekedésbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés