Előfizetői tartalom

Megtakarítási felsővezetők: nem normális helyzet az, amiben most a koronavírus miatt élünk

Portfolio
Ugrásszerű növekedést hozott a digitális fejlődésben a magyar szolgáltatóknál a koronavírus, mindenkinek sikerült az átállás, de a megtakarítási piaci felsővezetők úgy látják, nem egy normális üzletmenet az, amiben most vagyunk. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján a piaci felsővezetők elárulták, milyen új intézkedéseket, folyamatokat építettek be az üzletmenetbe az elmúlt évben és azt is, hogy ezek közül melyek lesznek azok, amelyek hosszabb távon is velünk maradnak.

Az első szekciót záró panelbeszélgetésben a résztvevők az elmúlt egy év megtakarítási piaci történéseit és a jövőbeni várakozásokat osztották meg Raveczky Zsolt, az Union biztosító igazgatósági tagjának moderálásában: Benczédi Balázs, az MKB-Pannónia Alapkezelő vezérigazgatója elmondta, hogy az alapkezelői szektor viszonylag könnyebben vette a mostani, koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés