panel iws 3 stiller ákos
Befektetés

Tényleg felborította a koronavírus a magyarok megtakarítási szokásait?

Portfolio
Ma délután elindul a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021 online konferenciája, ahol neves pénzügyi és gazdasági szakemberek beszélnek az elmúlt egy év legérdekesebb történéseiről a magyar megtakarítási piacon, és elárulják azt is, milyen jövőt vizionálnak.

Hódít az új befektetési őrület itthon, de nem csak a hozam számít

Elképesztő pénzek áramlottak az utóbbi időben a fenntartható és ESG-beefektetésekbe, itthon is egyre több ilyen termék jelenik meg a piacon. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján neves portfóliómenedzserek és befektetési szakemberek járták körbe, miért lehet hosszabb távon is kifizetődő fenntartható alapot választani, miért mutatnak ezek iránt egyre nagyobb keresletet az emberek, és valóban a hozam a döntő tényező a fenntartható befektetések mellett.

Tovább a cikkhez

Csak nem akar kipukkadni ez a bitcoin-lufi

Zajlik a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciája, amelynek második szekciójában szó esett arról, hogy bár kezd beindulni a világgazdaság, a befektetők továbbra is számos kockázatot látnak. Az, aki fenntartható befektetésbe tette a pénzét, sokat kereshetett, ezen a területen a dinamikusan változó cégek jelenthetik a legnagyobb lehetőséget a profitnövelésre. Aki pedig arra számít, hogy a kriptodevizák piacának felfutása csak átmeneti, az nagy valószínűséggel téved.

Tovább a cikkhez

Megtakarítási felsővezetők: nem normális helyzet az, amiben most a koronavírus miatt élünk

Ugrásszerű növekedést hozott a digitális fejlődésben a magyar szolgáltatóknál a koronavírus, mindenkinek sikerült az átállás, de a megtakarítási piaci felsővezetők úgy látják, nem egy normális üzletmenet az, amiben most vagyunk. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján a piaci felsővezetők elárulták, milyen új intézkedéseket, folyamatokat építettek be az üzletmenetbe az elmúlt évben és azt is, hogy ezek közül melyek lesznek azok, amelyek hosszabb távon is velünk maradnak.

Tovább a cikkhez

Alapjaiban változott meg a magyarok hozzáállása a kockázathoz a koronavírus alatt

Az elmúlt egy évben alapjaiban változott meg az ügyfelek kockázatvállalása, elsősorban a vagyonosabb ügyfelek körében lehetett megfigyelni a növekvő kockázati éhséget – hangzott el a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Szó esett arról is, milyen változásokat hozott a digitális transzformáció a vagyonkezelési piacon.

Tovább a cikkhez

MNB: a harmadik hullámra egészen másképp reagáltak a magyarok, mint az elsőre

A háztartások éves pénzügyi megtakarítása historikus csúcsra emelkedett. Már a koronavírust megelőzően is nőttek a lakossági megtakarítások, de a vírus hatására erősödött az óvatosság és emelkedtek a kényszermegtakarítások – mondta el Kuti Zsolt, az MNB monetáris politika és pénzpiaci elemzések igazgatóságának igazgatója a Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján.

Tovább a cikkhez
Találd meg a neked való befektetési alapot!
GettyImages-517120549
berlin nemetorszag
izrael
szerbia
utazás koronavírus

Alapblog Tőzsde, a mentorunk

Archívumunkból (2019): A tőzsde sokak szemében egy kiszámíthatatlan terület. Aki viszont közelebb merészkedik hozzá...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Lakossági kockázatkezelési szakértő

Lakossági kockázatkezelési szakértő
Online előadás
Hol fordul az árfolyam, vételi, eladási zónák, piaci aktualitások.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
getty trading