Előfizetői tartalom

Íme 5 ábra a magyar befektetési alapok friss számairól

Portfolio
7154 milliárd forintot kezeltek április végével a magyar befektetési alapok, a nagyobb kategóriák közül idén eddig a vegyes alapokba áramlott a legtöbb friss tőke, de 5% feletti teljesítményt csak a részvényalapok tudtak eddig elérni. Öt ábrán gyűjtöttük össze a legérdekesebb adatokat a hazai befektetési alapokról.

5% felett a részvényalapok… A BAMOSZ friss statisztikái szerint április végével bezárólag a részvényalapok hozták vagyonarányosan a legtöbb pénzt a befektetőknek, a kategória már 5% feletti pluszban van. Ez nagyban köszönhető annak, hogy a tőzsdék is jól teljesítenek. A nagyobb kategóriák közül a vegyes alapok vannak a második helyen közel 2%-kal, őket pedig az ingatlanalapok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés