Előfizetői tartalom

Ablak a múltra – Tárlatvezetések múzeumokban az V. Műtárgyak Éjszakáján

műtárgy.com
Kevesebb mint egy hónap múlva kezdődik az V. Műtárgyak Éjszakája Fesztivál, a műtárgy.com szervezésében, amelyet ebben az évben június 17-19-ig rendeznek meg. A háromnapos rendezvénysorozat idején csaknem 50 helyszínen több mint 100 különleges és izgalmas művészeti programmal várják a műtárgyak iránt érdeklődő közönséget. Egy bérlet birtokában a résztvevők betekintést kaphatnak Budapest legnevesebb múzeumainak, galériáinak gyűjteményibe és színfalai mögé, műtárgybemutatókon, műterem-látogatásokon, workshopokon, filmvetítéseken és tematikus sétákon vehetnek részt.

Ezúttal a fővárosi múzeumokban bemutatott izgalmas tárlatvezetések közül mutatunk be ötöt. Ezeken a programokon lehetőség nyílik hasznos ismereteket szerezni letűnt korokról és nemzeti múltunkról úgy, hogy közben új perspektívákból mutatkoznak be a kiállított műtárgyak. Régészet TOP 10 – június 17. 17:00–18:00 (Magyar Nemzeti Múzeum) Forrás: mutargyakejszakaja.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés