Előfizetői tartalom

A sztárbefektető figyelmeztet: a bitcoin egy lufi, az olaj pedig a leginkább figyelmen kívül hagyott bikapiac

Portfolio
Richard Bernstein, a híres intézményi befektető megkongatta a vészharangot a bitcoinnal kapcsolatban. Bernstein arra figyelmeztet, hogy a bitcoin buborékban van, és a kriptoláz kiszorítja a befektetőket azokból a piaci csoportokból, amelyek a legnagyobb hozamokra vannak pozicionálva, különösen az olajpiacból.

Ez elég vad. A bitcoin medvepiacban volt, és mindenki szereti az eszközt. Az olaj bikapiacon van, és alapvetően soha nem hallani róla semmit. Az embereket nem érdekli - mondta a Richard Bernstein Advisors vezérigazgatója és CIO-ja a CNBC "Trading Nation" című műsorában. Bernstein, aki évtizedeket töltött a Wall Street-en, az olajat a leginkább figyelmen kívül hagyott bikapiacnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés